apr 06

Bol.com voor derde jaar op rij sterkste retailmerk van Nederland

Image converted using ifftoanyBol.com is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot het sterkste retailmerk van Nederland. Voor het Retail Merkenonderzoek 2017, uitgevoerd door Hendrik Beerda Brand Consultancy, zijn de honderd ‘belangrijkste retailers op basis van omzet’ in Nederland geselecteerd.

Elk merk werd onderzocht op de drie hoofdfactoren merkkracht, merkpersoonlijkheid en merkprestatie en veertig subfactoren. Hieruit kwam bol.com voor de derde keer op rij als sterkste speler uit de bus. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aantrekkelijke aanbiedingen bleken belangrijke factoren bij de bepaling van het sterkste retailmerk van Nederland.

 


Journalisten en redacteuren kunnen voor meer informatie contact opnemen met bol.com:

Marjolein Verkerk / Patty Bouhuijs, Woordvoering
T. +31 (0)88 712 4717 / pr@bol.com

Op 6 april 2017 is dit persbericht is gepubliceerd in de categorie Alle persberichten.