dec 03

Infographic: Gemiddelde hulpsint: 20-24 jarige vrouw uit Amsterdam

Gemiddelde hulpsint is 20 tot 24 jarige vrouw uit Amsterdam

Ook dit jaar zijn hulpsinterklazen in heel Nederland druk op jacht naar cadeautjes. Bol.com merkt dat de drukte in de winkel sinds afgelopen week flink is toegenomen, met als piekmoment maandag 26 november. Om 21.08 uur werden er maar liefst vijf cadeaus per seconde verkocht. Topcadeaus dit jaar zijn onder andere de cd 538 Hitzone, het spel Boom Boom Balloon en het boek Vijftig tinten grijs. Daarnaast merkt bol.com dat hulpsinterklazen steeds vaker winkelen via tablet of smartphone: ten opzichte van vorig jaar is dit aandeel verdubbeld.


Journalisten en redacteuren kunnen voor meer informatie contact opnemen met bol.com:

Marjolein Verkerk / Patty Bouhuijs, Woordvoering
T. +31 (0)88 712 4717 / pr@bol.com

Op 3 december 2012 is dit persbericht is gepubliceerd in de categorie Alle persberichten, Algemeen.